Stalen bedden

Op zoek naar stalen bedden van hoge kwaliteit voor uw bedrijf of instelling? Bij Tentverhuur.com vindt u stevige, bedden die inzetbaar zijn voor projectmatig gebruik. Hiermee zorgt u voor een comfortabele slaapplaats voor uw gasten. Naast stalen bedden bieden wij ook bijbehorende dekbedden, kussens, linnengoed en handdoeken aan. Door deze benodigdheden mee te laten leveren bent u volledig ontzorgd. Bovendien zijn onze stalen bedden direct uit voorraad leverbaar, waardoor u deze altijd zeer snel in huis he

De hoogste kwaliteit bedden bij Tentverhuur

 

De stalen bedden en matrassen van Tentverhuur zijn van de hoogste kwaliteit. Onze bedden zijn opgebouwd aan de hand van een robuuste, stalen constructie en daardoor hufterproof. Hierbij zijn ze onderworpen aan strenge testprocedures en gecertificeerd en goedgekeurd voor brandveiligheid en hygiëne. Verder kunt u de bedden stapelen, wat maakt dat ze ook geschikt zijn om te gebruiken als plaatsbesparend stapelbed. De op- en afbouw van de bedden is zeer makkelijk en snel uit te voeren. De incontinentie matrassen op de bedden zijn tevens erg comfortabel en hygiënisch. Ze zweten niet door hun ademende functie en zijn ook nog eens waterdicht, zodat u de matrassen eenvoudig kunt reinigen. 

Contacteer ons voor meer informatie

Voor stalen bedden van topkwaliteit bent u bij Tentverhuur.com aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over onze bedden of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0857 82 62 60 of door te mailen naar sales@Tentverhuur.com. Daarnaast is het mogelijk om meteen een vrijblijvende offerte voor de aankoop van stalen bedden aan te vragen via de website. Vervolgens nemen wij contact met u op om uw offerte samen door te nemen en te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

De allerbeste service

Wanneer u stalen bedden komt kopen bij Tentverhuur garanderen wij u altijd een snelle levering. De stalen bedden zijn namelijk uit voorraad leverbaar, zodat de producten binnen een mum van tijd op de door u gekozen locatie worden bezorgd. Het opbouwen en afbreken van de bedden vergt weinig montagewerk. Wilt u de installatie liever uitbesteden? Wij nemen het monteren van de bedden graag van u over.

Kopen geen optie?

Huren kan ook via BeddenVerhuurNederland